5000

VUOTTA VANHA KAMPPAILULAJI. MIKÄ VOI OLLA URHEILUSSA ARVOKKAAMPAA KUIN PAININ OLYMPIAVOITTO ?

VALMENNUSRYHMÄT

TASON JA SITOUTUMISEN MUKAAN.OIKEIN JAETUILLA TASORYHMILLÄ KEHITTYMINEN OPTIMOITUU. KUVASSA OSA NOUSURYHMÄÄ JA VALMENTAJAT JUKKA/JARMO HYYTIÄINEN

PAINI

ON RAKENNETTU MEIHIN SISÄLLE. OLETKO KOSKAAN ITSE VÄÄNTÄNYT KAVERIN TAI VAIKKA SISARESI KANSSA ?

 kuvan jälkeen löytyy kisaraportti tulokset tässä

joukkue

Tässä osa joukkuetta, kisaraportti :

Valmennus : Juki ja Jamo Hyytiäinen, Vasile Pop

p13v30 kg Joona Hakola : Varmaa painia, kolme voittoa yksi tappio , hopeaa ! Ensimmäinen KLL-mitali . Sijoitus koheni edellisistä 4 pykälää, Joona kisojen onnistuja. 

p13v35 kg Antti Kangasniemi : hyvää tekemistä neljä voittoa ja 2 tappiota. Antin sijoitus koheni edellisistä 2 pykälää. Hyvä Antti ! Sijoitus 5.

p13v42 kg Romeo Luostarinen : kisa lähti hyvin käyntiin, mutta johtotilanteessa 6-0 sattui valitettava loukkaantuminen olkapäähän, ja kisat oli pakko jättää kesken. Ensi kerran paremmalla onnella !

p13v47kg Atte Soudunsaari  : Atte lähti sarjaan liki parin kilon alipainolla kokeilemaan. Arpa ei ollut kohdallaan sillä samaan lohkoo ja ekoiksi matseiksi tuli kisan hopea - ja pronssimitalistit. Ensi kisaan sitten omaan sarjaan ja paremmalla onnella.

p13v47 kg Joona Hakala : "iso-joona" oli Aten tavoin liki 5-kilon alipainolla liikkeellä. Joona on kisan onnistujia, sillä nyt ne ekat kll-voitot tulivat ja Joona komeasti pisteille, sijoitus 6. pitkä työ palkitaan ja seuraavaan kisaan sitten Joonakin omaan sarjaan.

p16v63kg Mike Mesiäinen : Mikeltä odotettiin ehkä kisoissa eniten, mutta valitettava loukkaantuminen eka matsissa vei terän. Toisen matsin aikana selvisi että lääkärikäynti on tosiasia, ja kisat jäi kesken. Epäsäännöllinen ja rikkonainen harjoituskausi näkyy myös otteissa. Nyt äijä kuntoon ja kovaa treeniä, niin "magic-Mike" on taas kärjessä. Sijoitus 5.

p16v76kg Antti Haanpää : Antin pitäisi saada titteli"vuoden kasvaja". Sarja on muuttunut vuodessa monta pykälää ylöspäin, ja se tietty näkyy otteissa..Antti on venähtänyt pituutta parikymmentä senttiä vuoden aikana, ja hommassa on hakemista. Antti oli liikkeellä 5 kilon alipainolla, mutta paini kuitenkin hyvällä asenteella loppuun saakka. sijoitus 5.

t13v30kg Roberta Luostarinen : Kolme voittoa ja yksi tappio. Roberta hopealla.

t13v57kg Heta Viemerö : yksi voitto ja kultaa . Sarjassa oli valitettavasti vain yksi osallistuja Hetan lisäksi. "Halmekadun hattara" olisi kyllä hoidellut enemmänkin vastustajia ihan mielellään.

mitskut

 

 

 

 

Ota yhteyttä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla info@javo.fi .